Vacature

Echoscopiste

Vacature: Echoscopiste

Omdat we het steeds drukker krijgen, wat natuurlijk super fijn is, zijn wij op zoek naar iemand die ons team komt versterken!
Flexibiliteit!

We bieden onze klanten graag zo veel mogelijk flexibiliteit door zowel overdag, avonden en weekend open te zijn. Dagen en tijden zijn ook voor jou flexibel in te plannen, dit kan allemaal in overleg. Zo is pretecho’s maken goed te combineren met bijvoorbeeld een andere baan of kinderen. We zijn op zoek naar iemand die als zelfstandige aan de gang gaat. We zoeken dus een part-time echoscopist(e) die er voor zorgt dat er nog meer zwangere bij ons op bezoek kunnen komen.

Blije klanten

Het belangrijkste voor ons is dat al onze klanten met een blij gevoel weg gaan. Een pretecho is natuurlijk al een hele positieve belevenis, maar we zoeken iemand die er voor gaat om iedereen die 5-sterren-ervaring te geven.

Vergoeding

We spreken een vergoeding per gemaakte echo af. Dit is een percentage van de verkoopprijs van de door jou gemaakte echo’s. De hoogte van de vergoeding bespreken we graag met je nadat je contact met ons hebt gezocht.

Opleiding

Pretecho’s maken is vooral heel erg leuk, maar we vinden het belangrijk dat we ook goede kwaliteit leveren. Voor het goed uitvoeren van geslachtsbepalingen is wat ervaring op doen de beste leerweg, maar een goede basis helpt natuurlijk ook. Heb je een opleiding en/of ervaring met echoscopie? Dan is dat voor ons een pré. Ben je nog in opleiding? Neem dan toch contact met ons op! We kijken samen of we je opleiding met de pretecho’s kunnen combineren.

Heb je geen opleiding maar ben je bereid een opleiding hiervoor te doen op eigen kosten? Dan is het mogelijk om bij ons in opleiding te gaan en wanneer je er klaar voor bent bij ons in het bedrijf aan de gang te gaan.

Wat voor jou?

Hartstikke leuk! Stuur ons een email met hierin iets over jezelf, je ervaring en je motivatie en laat je telefoonnummer achter, dan neem ik snel contact met je op! info@littlemiraclespretechobureau.nl

Little Miracles Pretecho Bureau

Barbizonlaan 104
2908 ME Capelle aan den IJssel
T: 06 - 193 76 552
E: info@littlemiraclespretechobureau.nl

Pretecho Bureau Capelle a/d Ijssel

Echo