Geslachtsbepaling

Little Miracles

Wordt het een jongen of een meisje?

Dit blijft altijd een spannende onthulling! Veel mensen gebruiken een pretecho om dit te weten te komen. Bij Little Miracles kun je vanaf 14 weken een pretecho laten maken. Vaak kan dan ook met zekerheid het geslacht bepaald worden. Alle kindjes, zowel jongens als meisjes, zien er tot 12 weken hetzelfde uit. Ze hebben allemaal een uitsteekseltje, dit is het geslachtsorgaan.

Hieruit ontwikkelt zich uiteindelijk een piemeltje met een zakje of het uitsteekseltje verkort zich en wordt platter om schaamlipjes en een clitoris te vormen. Dit proces wordt vanaf 12 weken in gang gezet. Bij 14-16 weken is het uitsteekseltje bij meisjes zo goed als verdwenen. Dat is de reden dat veel pretecho-bureaus vanaf 14+ weken een geslachtsbepaling doen. Laat je kindje zich niet goed in beeld brengen en kunnen we het niet goed zien? Dan mogen jullie gratis terug komen voor een tweede echo.

 Wij vinden het belangrijk dat je met een positieve ervaring een echo beleeft.
Uiteraard is het mogelijk dat je het geslacht juist niet wilt weten. Sommige ouders vinden het spannender om niet te weten wat ze krijgen, dan om dat wel te weten. Uiteraard respecteren we dit ook en zullen we geen uitspraken doen over het geslacht van je kindje als je dat niet wilt.

Weet jij al hoe je het geslacht van je kindje gaat onthullen? Een Gender Reveal Party is overgewaaid uit Amerika en erg populair! Er zijn veel verschillende, originele variaties om van de onthulling een feestje te maken samen met je partner, familie en vrienden!
Je kunt na de pretecho bij Little Miracles er voor kiezen om een van de Gender Reveal items te bestellen of direct mee te nemen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het niet alleen voor je gasten maar ook voor jullie tot het laatste moment spannend te houden! In dat geval maken wij het nog niet bekend tijdens de echo en kun je kiezen voor een ballon of confetti kanon. Deze confetti kanonnen zijn gevuld met roze of blauwe confetti en rook.  Wil je een ballon bestellen, geef dit dan optijd aan gezien dit extra tijd kost.

Let op: plan nooit een geslachtsbepalende echo op dezelfde dag van de gender reveal. Het is mogelijk dat jouw baby niet goed ligt om het geslacht te zien waardoor je op dat moment niet  kunt zeggen of het een jongen of meisje is. Plan hierom een aantal dagen voor je gender reveal de geslachtsbepalende echo. Mocht je baby niet goed liggen kun je eenmaal kosteloos terug komen.

Overige

Losse USB Stick

Losse USB stick inclusief opnames en foto’s
Tweeling meerprijs €10,-

€ 5,-

3D-kleurenfoto

Extra 3D-kleurenfoto op fotopapier
(10 x 15 cm) 

€2,50

Genderreveal confettikanon

1 Genderreveal confettikanon met rook (op voorraad, geef het even aan bij je boeking)

€ 12,-

Gender Reveal ballon

1 Gender Reveal ballon 60 cm incl. roze of blauwe confetti. Opgeblazen met helium. (op aanvraag)

€ 30,-

Nieuw

U kunt bij ons uw 3D echo foto laten bewerken naar een 6D of 8K foto!
Hoe leuk is dat?

Little Miracles Pretecho Bureau

Barbizonlaan 104
2908 ME Capelle aan den IJssel
T: 06 - 193 76 552
E: info@littlemiraclespretechobureau.nl

Pretecho Bureau Capelle a/d Ijssel

Echo